El mestre Milén Panayótov dirigirà aquest dissabte un concert lírico-coral a Sant Julià

Cartell anunciador del concert lírico-coral que dirigirà el mestre Milén Panayótov
Cartell anunciador del concert d’aquest dissabte a Sant Julià

Aquest dissabte, dia 8 d’octubre, a les 20 hores, se celebrarà un concert a l’església de Sant Julià i Sant Germà, a Sant Julià de Lòria. El concert lírico-coral comptarà amb la direcció del mestre Milén Panayótov, pianista-repertorista i professor de cant i piano. L’actuació aplegarà una quinzena de músics i la participació especial d’Amélie Bertrand Panayótova.

El mestre Milén Panayótov

Nascut a Burgàs, Bulgària l’any 1973, Milén P. Panayótov va estudiar trompeta a l’Escola Primària i Secundària de Música de la seva ciutat. En acabar la llicenciatura l’any 1992 es va traslladar a Sofia on va realitzar un Màster en Direcció Coral amb Miroslav Popsavov i un altre Màster en Composició amb Dimitar Tapkov a l’Acadèmia Estatal de Música de Sofia, Bulgària.

També a l’any 2002 va fer un curs de direcció coral amb Georg Grün, Mannheim,( Alemanya). Al juliol de l’any 2005 va acabar el Màster de Gestió Cultural, especialitat: Indústries i Empreses Culturals, (Universitat de Barcelona).

A més de diverses agrupacions corals que ha dirigit aquests darrers anys, actualment dirigeix ​​l’Orfeó Atlàntida (Barcelona). Així mateix és el director del cor Mil·lenium (Barcelona) i director associat del cor de cambra Dyapason (Barcelona). És també membre actiu de la Unió de Compositors Búlgars. Ha estat director convidat de la Jove Orquestra Simfònica del Baix Llobregat. Ha treballat en diversos festivals musicals de relleu internacional com a pianista-repertorista.

D’altra banda, l’any 1995 va guanyar el Premi “Millor actuació de música polonesa” i el Premi motivat a la competició “N. Stefanov”, (Sofia, Bulgària) en la categoria duets de piano.

És autor d’una Simfonia, Sonata de piano, “Adagi” d’orquestra de corda, “Rondo” de trompeta i piano, “Sonatina” de piano, cicle de tres cançons “El mar mio” per a tenor i piano, diverses cançons corals, etc.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES