El mestre de Kheops, al Club de Lectura de les Valls del Nord

Ara fa justament un any es va posar en funcionament el Club de Lectura de les Valls del Nord. Les sessions tenen lloc un cop al mes, a les 20.30, de forma alternativa a les biblioteques d’Ordino i la Massana. La pròxima sessió tindrà lloc aquest dijous, 2 de febrer, a la biblioteca massanenca. El llibre que s’ha triat és El mestre de Kheops , d’Albert Salvadó.

Tant la sessió d’aquest dijous, com la pròxima trobada, que tindrà lloc l’1 de març a Ordino, tenen l’autor Albert Salvadó com a protagonista. I si en la primera es tractarà el mestre de Kheops, en la segona el llibre escollit és Obre els ulls i desperta. A més, la sessió d’Ordino tindrà l’atractiu afegit de comptar amb la presència de l’escriptor, amb el qual els assistents podran compartir opinions.

La mitjana d’assistència al Club de Lectura ha estat de moment d’unes set persones, però s’espera incrementar la xifra en les pròximes sessions.

Un Club de lectura és un grup de persones que es reuneixen periòdicament per comentar i intercanviar opinions sobre un llibre que prèviament s’ha escollit i llegit a casa. Les biblioteques d’Ordino i la Massana conviden a tots els aficionats a la lectura a participar en la aquesta iniciativa, que permet intercanviar opinions i punts de vista.

El club està coordinat pels responsables de cada biblioteca. Els participants poden intervenir o no en els debats i hi poden participar encara que no hagin llegit tot el llibre. La voluntat de les dues biblioteques és fomentar la lectura i donar la possibilitat als lectors d’intercanviar impressions.

A més, els participants proposen títols que els semblen interessants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.