plat-dutxa

Els  nous plats de dutxa fabricats amb resines minerals i Gel Coat sanitari tenen l’avantatge dels ceràmics en resistència i la versatilitat dels acrílics en el seu disseny.

• Dissenys: la tendència és als models extraplans, bonics i més fàcils de netejar. Entre els dissenys, el que imita la pissarra destaca per la seva originalitat.

• Higiene: el Gel Coat  sanitari és un acabat que porta un tractament antigèrmens, la qual cosa garanteix que el plat gaudeixi de major higiene.

• Durabilitat: el material està compost per resines minerals acolorides formades per minerals com el sílex, el quars o la dolomita. A aquesta capa de resines se li afegeix una de Gel Coat , un material que s’utilitza per donar acabats d’alta qualitat i resistència a superfícies de fibra reforçada.

• Impermeabilitat: els plats de dutxa de resines minerals i Gel Coat  són extremadament impermeables. 

• Resistència al ratllat i neteja: tenen alta resistència al ratllat, els raigs ultraviolats i els gèrmens, així com als productes químics. Es netegen fàcilment i podeu utilitzar diferents productes.

• Tractament antilliscant: els plats de dutxa porten un tractament antilliscant que assegura que es poden utilitzar amb total seguretat.

Font: blogdecoraciones.com (decoraryreformar.com)

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada