El més buscat

A mesura que es va acabant l’any apareixen multitud de llistes que volen ser un glossari del que ha passat durant els últims 365 dies. Una de les llistes més interessants, sense cap tipus de dubtes, és la que ens mostra quines van ser les recerques més recurrents a la xarxa per part dels usuaris d’una regió.

Segons afirma el portal de notícies Portal Tic, tot que encara no s’ha publicat la famosa llista Zeitgeist de Google, el 2015 novament Gran Germà serà la recerca més recurrent de l’any. Cal recordar que ja va ser així en 2014. La llista l’any passat es completava amb el Mundial 2014, la Veu Kids, l’Ébola i l’iPhone 6 en les cinc primeres places i per aquest ordre.

De totes maneres sembla que aquest va ser l’any en què la televisió tornarà a situar-se en les primeres posicions del rànquing de jutjar per la llista elaborada per Yahoo!

Malgrat que la presència d’aquest cercador és molt menor a Espanya que la de Google, la seva llista és un bon indicatiu del que pot succeir en la llista Zeitgeist.

En el següent ordre es posicionen les recerques en aquest portal: lliga BBVA, Peppa Pig, Dones i Homes i Viceversa, Reial Madrid, Sálvame, Minecraft, Manuela Carmena, ACB, Supervivents 2015 i Isabel Pantoja.

Per Tecnonews / AMIC