El mercat de moda i complements de segona mà de la Massana, el Vide Dressing, celebra la seva edició tardor del 5 al 7 d’octubre. De nou, el Vide Dressing torna a tenir novetats relacionades amb la bona acollida d’aquesta proposta. D’una banda, a demanda dels participants, allargarà horaris fins diumenge a la tarda. En l’edició anterior ja es va ampliar a divendres a la tarda, una iniciativa que va tenir una gran acceptació, i es va tancar diumenge al migdia. D’altra banda, s’amplien el nombre de parades. Tot i que la xifra estava fixada en quaranta, s’ha fet una redistribució de l’espai per poder acollir les cinquanta-quatre parades inscrites dins el termini.

També s’han intensificat els tallers infantils, ja que es va comprovar que és una bona manera que els infants s’ho passin bé mentre els pares fan les compres. Hi haurà un taller de maquillatge facial i un altre de manualitats, amb un total de quatre sessions.

La filosofia del Vide Dressing és oferir un espai per a la venda de productes de moda de segona mà, potenciant d’aquesta manera la seva reutilització. En cada edició del mercat s’ha notat un interès creixent, tant per part de les persones que volien muntar el seu estand com per part dels compradors.

Des d’aquest any, s’organitzen dues edicions del mercat, en les dues èpoques en què es fa el canvi d’armaris, seguint la línia de moltes ciutats europees.

Quatre de les parades tindran finalitats benèfiques: Unicef Andorra; Associació d’amics solidaris amb el poble sahrauí; Ales de Papallona, que destina la recaptació a la fundació Pell de Papallona; i Second Life, que recaptarà diners per al projecte social “La Cuchilla”, a la República Dominicana.

En les pròximes setmanes la cinquantena de paradistes treballaran en l’organització del mercat, preparant el producte i la seva presentació, en base a les recomanacions de l’assessora, Mercè Miguel, que es va incorporar a l’equip organitzatiu fa dues edicions.

El Vide Dressing es completarà amb una food truck, instal·lada a l’entrada de la Closeta. A més, amb aquest mercat també es pretén dinamitzar la parròquia i que els visitants es quedin a dinar als restaurants massanencs.

Tots els visitants del Vide Dressing podran omplir una butlleta per votar a la millor parada. Els guanyadors dels sorteig i l’estand més votat obtindran com a premi un sopar per a dues persones.

En els pròxims dies es podran començar a veure alguns dels productes que estaran a la venda a instagram, amb el hastag #videdressinglamassana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada