cine-1El Nadal ens ha deixat quatre estrenes a la cartellera del cinema. Hi trobem l’adaptació cinematogràfica de la novel·la de Noah Gordon “El Médico”, Ben Stiller, amb “La vida secreta de Walter Mitty”, i Keanu Reeves, que protagonitza “La leyenda del samurai”.

CAMINANDO ENTRE DINOSAURIOS (Català)

DIR.: BARRY COOK I NEIL NIGHTINGALE

Un dinosaure perdedor que acabarà triomfant i serà un heroi fins a l´eternitat. La cinta d´animació “Caminando entre dinosaurios” ens acosta a una Alaska prehistòrica per explicar-nos la història de Patch.

LA LEYENDA DEL SAMURAI

DIR.: CARL RINSCH

Per als amants del gènere d´acció i de la cultura oriental la proposta és “La leyenda del samurai 47 ronin”. Keanu Reeves torna a l´aventura èpica en el paper de Kai per encapçalar una venjança contra el traïdor que va matar el patró dels ronin i recuperar l´honor.

LA VIDA SECRETA DE WALTER MITTY

DIR.: BEN STILLER

Una altra estrena és el remake de “La vida secreta de Walter Mitty”, en què Ben Stiller protagonitza i dirigeix una comèdia que ens porta al món de fantasia del protagonista, una ficció que deixarà per començar a viure.

EL MÉDICO

DIR.: PHILIPP STÖLZL

I acabem el repàs a la cartellera amb “El médico”. De la novel·la més coneguda de Noah Gordon, en surt el relat d’un orfe de 9 anys que descobreix la passió per la medicina. Així que decideix fer-se passar per jueu per estudiar en una escola que no accepta cristians.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada