El MCTA i la FPNSM commemoren el Dia Internacional de la Discapacitat

Cartell anunciant les activitats del desembre del MCTA
Cartell anunciant les activitats del desembre del MCTA

Continuant amb la celebració del Dia Internacional de la Discapacitat, al Museu Carmen Thyssen Andorra, aquest cap de setmana del 3 i 4 de desembre es durà a terme un taller de màscares dissenyat pels usuaris del programa formatiu Fent Camí. Fent Camí és un programa de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNM) que s’encarrega de formar els joves amb diversitat funcional per tal d’integrar-se a l’entorn laboral.

Segons Flavia Barros, educadora del programa, l’activitat escollida pels usuaris busca crear màscares amb un significat molt simbòlic. “Totes les persones duem una màscara al damunt del nostre rostre per tal d’amagar les nostres inseguretats i adaptar-nos millor a l’entorn, però darrere d’aquesta màscara tots som persones, tenint o no discapacitats” assegura Barros.

Durant el taller, els participants rebran una emoció a l’atzar i posteriorment podran dissenyar i pintar les seves pròpies mascares d’acord amb l’emoció assignada.

D’altra banda, les activitats familiars continuaran al museu el dissabte 10 i el diumenge 11 de desembre amb un taller que enceta la temporada nadalenca. L’activitat de creació de postals permetrà felicitar les festes d’una manera artística. Mitjançant l’aquarel·la els participants pintaran postals de Nadal, inspirades en paisatges parisencs.

« DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT »

  • Taller creat per la Fundació Fent Camí
  • Sessions Dissabte: 11.30 h, 12.30 h, 16 h i 17 h
  • Sessions Diumenge: 11 h i 12 h
  • Inscripció gratuïta
  • Reserva a: reserves@mcta.ad / tel.: 800 800

TOTES LES NOTÍCIES