Avui en dia, pares i mares homosexuals intenten aconseguir normalitat, tot i que compten amb una regulació que els atorga els mateixos drets que altres parelles, amplis sectors de l’Església els segueixen vetant en activitats quotidianes com la realització de batejos, entre altres activitats familiars .
Res té de dolent que dues persones d’un mateix sexe s’estimin. Els gai i les lesbianes han patit i encara pateixen una discriminació molt injusta. Jo els defenso. Jo estic amb ells. L’amor és una meravella i cal celebrar-ho sempre. Jo estic a favor que les persones siguin feliços i visquin l’amor. La vida és una aventura incompleta si un no troba mai l’amor. I l’amor té moltes manifestacions, sent l’amor homosexual d’elles.

L’amor entre dues persones d’un mateix sexe és tan legítim i respectable com l’amor heterosexual. Algunes persones els / les condemnen, és una pena.
El natural és el que passa sense forçar les coses, en harmonia amb la natura. Moltes persones, des de petites, senten una atracció natural per altres persones del seu mateix sexe. Això ha passat sempre i seguirà passant. Jo tinc amics gai i lesbianes. He conversat amb ells. Molts s’han sentit des de nens.

El antinatural seria obligar-los a estar amb una dona, a violentar els seus desitjos. Si les dones no els agraden, ¿per què els anem a forçar anar a dormir amb elles o a viure en absoluta castedat? Això seria una crueltat. Ells també tenen dret a ser feliços i estimar.
Hi ha moltíssim casos que confirmen que els gai i les lesbianes poden viure un amor de parella tan complementari i autèntic com el de les parelles heterosexuals. No sabem si les persones neixen gai o es fan gai. Jo crec que algunes neixen i altres es fan.
Però això és igual. L’important és que hi ha persones gai i que elles són feliços així. Per què haurien de canviar? Això és un disbarat. Ningú hauria de canviar la seva manera natural de ser, de viure, d’expressar l’amor, sempre que així sigui feliç i no li faci mal a ningú.
Que canviïn els que vulguin, els que no se sentin còmodes amb la seva tendència; i que no canviïn els que són feliços. Però és absurd demanar-los que es curin perquè estan malalts. No estan malalts: estan molt sans i gairebé tots molt contents. No amenaça a les famílies ni a ningú.
Intenta mols amb afecte, cap família es va a destruir. El que destrueix a les famílies és la mentida, la hipocresia, la duplicitat moral. El que fa mal és que s’amaguin sota el mantell protector d’una família heterosexual, només per salvar les aparences, i que portin una vida homosexual clandestina i avergonyida.
Això sí que és immoral i sol fer mal. Però puguin viure lliures i feliços, ¿quin mal fa a les famílies heterosexuals? Cap. Que acceptem que existeixen i tenen dret a ser feliços no farà que més o menys persones.
La sexualitat hauria de ser idealment una expressió de l’amor. I la relació ideal de parella, hauria de ser una en què no hi hagi mentides ni infidelitats. Dins d’això, hi cap tot en l’amor: l’únic que importa és que les persones adultes s’estimin, siguin feliços, no menteixin i no li facin mal a ningú.
La gent seguirà tenint fills. És absurd pensar que si deixem de discriminar i humiliar, i vam començar a tractar-los simplement com a persones normals, tots ens convertirem en com ells / elles i l’espècie s’extingirà en unes dècades. El normal i natural és que neixin més heterosexuals que homosexuals, i això no va canviar si aprenem a ser tolerants i justos ..
Cada un sap, en el fons del seu cor i la seva consciència, el que està bé i el que està malament. I jo honestament crec que és immoral dir-li a una persona homosexual que no pot expressar els seus sentiments, que ha de renunciar a l’amor, que ha de viure una vida amargada, reprimida, avergonyida.
Jo crec que és immoral condemnar algú a la infelicitat en nom d’una moral intolerant i cruel. El immoral no és ser gai o lesbiana: l’immoral és menysprear als gai i lesbianes i ne garles la possibilitat de l’amor, de l’adopció etc.. Conclusió: formar una família com qualsevol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada