clownClow Palace és una perfomance multimèdia feta amb ninots protèsics, projeccions de vídeo en viu i animació stop motion projectada en una pantalla semitransparent amb dansa en viu.

La consellera de Cultura, Jael Pozo, ha afirmat que “hem donat suport a aquest projecte perquè el Comú de la Massana vol ser una plataforma per donar oportunitats als joves artistes del país, a més d’oferir al públic un ampli ventall de diferents disciplines artístiques”.

Pozo assegura que aquest espectacle sorprendrà al públic. “Es tracta d’un muntatge d’una gran complexitat tècnica, en què conflueixen tres escenaris diferents i en el qual tinc el repte d’anar projectant tot el que passa al moment, a més de fer de disjokey”, explica el cineasta i artista multimèdia, Daniel Arellano, que s’ha inspirat en el llegat del circ d’Alexander Calder.

Arellano treu el màxim rendiment a les noves tecnologies per ampliar el concepte del circ en miniatura, que es troba al centre de l’escena. Les figuretes són obra de l’artista andorrana, Eve Arinza.

També són del país els dos ballarins, Xavi Pérez i Emma Riba, que interpreten als dos protagonistes: el clown i l’àngel. L’argument gira al voltant d’un clown que arriba a un palau d’àngels i s’enamora d’un d’ells. “Tot i que hi ha un argument, Clown Palace és una confluència d’estímuls per fer viure sensacions a través de la música, la dansa, les projeccions i el petit teatre”, explica Emma Riba.

Dins la part andorrana, l’equip creatiu ha comptat també amb la cantant Alexia Verdaguer, que a banda de cantar dos temes també posa la veu femenina. A més, el fotògraf Jaume Riba ha col·laborat com a assistent d’imatges slider.

L’espectacle, però, compta amb tècnics i artistes de fora, sobretot del Canadà.  La música, les lletres i la veu masculina són de James Atin-Gooden, l’engiyeria musical i la masterització ha estat de  Aaron Corbett. A més, també hi ha participat el violinista Ben Sirois i Aniqa Qadir, tots ells canadencs. Pel que fa a l’estructura visual ha anat a càrrec de la barcelonina Clara Lipkau. Durant les diferents fases del muntatge també hi ha col·laborat tècnics d’Holanda.

L’espectacle tindrà lloc el 13 i 14 de setembre a les Fontetes, en dos passis, a les 17 i a les 19.30 h. Les entrades ja es poden comprar a l’Oficina de Turisme de la Massana, a l’Oficina Nacional de Turisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada