El mal temps obliga a modificar els espectacles d’Alguna Cosa es mou a Andorra’

La pluja ha obligat a modificar algun dels recorreguts dels espectacles al carrer que s’han començat a celebrar aquest dissabte per donar el tret de sortida a la campanya de primavera Alguna cosa es mou a Andorra. Durant aquest matí s’han representat amb normalitat les funcions de les 10.30 hores i de les 13.30 gràcies a què el temps ha aguantat. En canvi, a les 16 hores la pluja ha estat tan intensa que s’han hagut de fer espectacles individualitzats en llocs interiors.

La climatologia adversa ha obligat a fer un canvi de plans en els espectacles al carrer que han començat aquest dissabte per dinamitzar el comerç amb la campanya de primavera Alguna cosa es mou a Andorra.

Al matí el temps ha aguantat prou bé i els actors han representat amb normalitat les funcions de les 10.30 i de les 12.00 hores. En canvi, la pluja ha impedit treure els carruatges al carrer per a l’espectacle de les 13.30 hores. De fet, el mal temps ha provocat que alguns actes s’haguessin de suspendre i s’hagin hagut de fer accions individualitzades en llocs interiors, ha explicat  director creatiu i artístic, Pep Vergé.

Un d’aquests emplaçaments ha estat el centre comercial illa Carlemany que ha acollit a les 16 hores quatre dels 16 artistes que havien d’actuar a l’aire lliure però, el mal temps no els ho ha permès. Més tard, a les 17.30 hores i malgrat que ha continuat plovent s’ha pogut realitzar l’espectacle a la plaça de la Rotonda, però els músics que acompanyen els artistes han hagut de tocar des de dins d’un camió.

Malgrat que el dia no ha acompanyat en aquesta primera jornada, Pep Vergé ha reconegut que la rebuda de la gent ha estat bona i ha afirmat que els números que han fet aquest dissabte al matí sense pluja ‘hem tingut un bon seguiment’. En canvi, quan el temps ha empitjorat hi ha hagut poca afluència de públic a les funcions perquè ‘la gent s’amaga dins de les botigues per no mullar-se’.

Finalment, l’última funció d’aquest dissabte, el Gran Espectacle, es manté i es farà a les 20.30 hores a la Plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella. I de cara aquest diumenge, la intenció és que la climatologia millori i els actors puguin portar els seus números al carrer amb normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.