panxaDesprés de la inscripció ens pocs dies i de la participació de 100 persones a l’Estudi pràctic per a la pèrdua de greix localitzat “Adéu Panxa” amb Slim Belly. L’èxit d’acceptació d’un entrenament tan innovador i el convenciment de la seva eficàcia i efectivitat, han fet que els responsables del Centre Esportiu dels Serradells decideixin continuar oferint, a partir del mes de juny, el sistema Slim Belly.

D’aquesta oferta se’n podran beneficiar totes aquelles persones que desitgin seguir l’entrenament després de l’Estudi inicial així com les que es van quedar en llista d’espera o se’n van informar massa tard.

Places limitades en les inscripcions

Totes les persones que han fet l’Estudi inicial durant el mes de maig, poden inscriure’s a partir del dijous 22 de maig, fins que hi hagi disponibilitat de places, amb una quota de manteniment.
El 29 de maig s’obriran les places disponibles a nous participants que vulguin fer l’Estudi inicial durant el mes de juny. Les inscripcions al sistema d’entrenament Slim Belly s’hauran d’efectuar al Centre Esportiu dels Serradells i al telèfon 874 100.

Estudi pràctic sobre la pèrdua de greix localitzat

Dues talles menys en tan sols 4 setmanes, és el que es pot aconseguir, segons els resultats de l’estudi científic.
Milers de persones a Alemanya, Holanda, Àustria, França, Grècia i Suïssa ja han realitzat aquest estudi i estan convençuts del seu èxit.

El programa s’adreça a persones entre 16 i 66 anys d’edat que tenen per objectiu reduir el seu greix localitzat en poc temps.

Fins ara s’ha assolit una mitjana de 6,5 cm de reducció del volum abdominal en tan sols 4 setmanes (des d’un mínim de 2,5 cm fins un màxim de 23,5 cm).

El mètode és d’origen austríac i funciona activant la circulació sanguínia en les zones de la panxa mitjançant dues càmeres de pressió que alteren la fase de pressió amb una de relaxació. Amb aquest sistema, a banda de reduir greix localitzat, la pell es tonifica i guanya elasticitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada