El llibre Andorra la Vella sense límits, a disposició dels caps de casa de la parròquia

A partir d’aquest dimecres el Comú d’Andorra la Vella posa a disposició dels caps de casa andorrans de la Parròquia el llibre editat per la corporació, Andorra la Vella sense límits, obra de l’investigador de la Universitat de Lleida, el doctor Jacinto Bonales.

Cada cap de casa andorrà, resident a la Parròquia, podrà recollir-ne un exemplar adreçant-se a la Recepció de Casa Comuna, en hores d’obertura: de les 8 del matí fins a dos quarts de sis de la tarda , de dilluns a divendres.

Del llibre Andorra la Vella sense límits se n’ha editat un total de 3.365 exemplars, 2871 dels quals són destinats a les llars dels ciutadans andorrans residents a la Parròquia.

La decisió d’encarregar aquest estudi aprofundit sobre els límits territorials parroquials fou adoptada l’any 2007 a iniciativa del Cònsol Major, Francesc Xavier Mora.

La corporació comunal va considerar que els continguts de l’estudi serien d’interès per a la ciutadania i va acordar-ne la difusió mitjançant l’edició d’un llibre. El llibre va ser presentat públicament al Centre Cultural, el 27 de desembre, per la cònsol major, Maria Rosa Ferrer i el conseller major, Antoni Armengol, amb l’assistència de l’autor de l’estudi, Jacinto Bonales.

L’exposició de la investigació portada a terme, basada en la recerca i un treball de camp acurat, efectuats durant mesos, constitueix un recorregut apassionant pel passat de la Parròquia d’Andorra la Vella i aporta una nova visió sobre les fronteres històriques i els antics enfrontaments que provocaren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *