Els llibreters destaquen la nova entrega d’històries d’Andorra, de l’Alfred Llahí, i la Història digital d’Andorra de Jordi Planelles. El llibre sobre els aiguats del 82, Museu de l’elefant de Joan Peruga i la Relfexió del dia de Joan Carles Sasplugues també es preveu que tinguin bones vendes.

Pel que fa a la literatura forana, les novetats de Brúixoles que busquen somriures perduts, del creador de Polseres vermelles, Albert Espinosa, i Victus, de l’Albert Sànchez Pinyol, compartiran protagonisme amb el sempre ben venut Ken Follet mentre que s’espera que baixin les vendes de la novel·la eròtica, que havia protagonitzat el Sant Jordi d’altres anys.

Els llibreters confien en que faci bon temps per mirar d’afavorir les vendes. La Pamela Méndez, de Llibre Idees, s’ha mostrat optimista davant d’aquesta edició del Sant Jordi ‘malgrat els temps que corren’. Méndez ha explicat que de moment el llibre més venut està sent el de Brúixoles que busquen somriures perduts, d’Espinosa, i pel que fa al llibre andorrà ha destacat Reflexions del dia de Joan Carles Sasplugues, la nova edició de les Històries de la nostra història 2, de l’Alfred Llahí i la Història digital d’Andorra de Planelles.

Des de Llibres Idees han explicat que posaran dues parades, una a Illa Carmelany i una altra a la plaça del Poble d’Andorra la Vella. Aquestes paredes estaran acompanyades d’activitats per als nens i d’una firma de llibres del campió del Dakar i resident al país Ciryl Despres.

En Lluís Canal, de La Llibreria, ha assenyalat que és molt difícil fer prediccions, ja que ‘a diferència d’abans, ara el client s’informa per internet i té diversos canals per escollir un llibre, de forma que totes les quinieles que s’hagin pogut fer van enlaire’. Canal també ha indicat que esperen bones vendes de Sasplugues, Llahí i Planelles, però ha afegit el llibre dels aiguats del 82, El museu de l’elefant de Joan Peruga i el de l’Andorra de Taxio, del doctor Alonso.

‘També agafarem algun llibre del nou Papa, que n’han sortit alguns’, ha afegit Canal. Segons el llibreter, els llibres d’economia també estan tenint una bona acceptació darrerament i se n’espera fer bones vendes durant la diada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada