La tecnologia de làser fred és la millor i més segura resposta contra el greix localitzat i per fer tractaments de liporeducció integral, ja que permet remodelar la silueta amb menys risc que quan es fa una liposucció. A més, l’emissió de llum làser intel·ligent i precisa ofereix els màxims nivells d’energia i provoca una reacció fotoquímica en els nuclis de les cèl·lules adiposes, activant les lipases (procés natural que allibera el contingut greix de les cèl·lules adiposes) i activant la fotoporació de la membrana de l’adipòcit. El resultat és una dissolució més ràpida, efectiva i permanent de cúmuls grassos localitzats.

Precisió

Els tractaments de lipolàser mitjançant làser fred de sortida estable són el darrer avenç en tractaments liporeductors.La seva tecnologia permet, de manera segura i amb elevada efectivitat, actuar exactament sobre els cúmuls greixosos localitzats de manera eficient i gens invasiva.

Avantatges

És el mètode més eficaç per eliminar el greix d’aquelles zones que ni la dieta ni l’exercici aconsegueixen fer desaparèixer. És aplicable en braços, abdomen, natges i cuixes. La tecnologia làser permet la reducció efectiva de cúmuls grassos en les zones més rebels.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada