pujolEl Jutjat d’Instrucció 31 de Barcelona ha reclamat a l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol que li lliuri el testament del seu pare, Florenci Pujol, després que el expolític confessés que tenia diners a l’estranger sense regularitzar des de 1980. També ha reclamat dades bancàries a Suïssa i Andorra, paradisos fiscals on suposadament hauria evadit diners l’expresident, segons publica avui ABC.es.

Segons ha informat aquest divendres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), dins de les diligències que instrueix el jutjat s’ha demanat a Pujol i la seva esposa, Marta Ferrusola, que aportin l’acceptació de l’herència que van rebre del pare.

Així mateix, acorda practicar les diligències que va sol·licitar la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada, per la qual cosa s’han lliurat les comissions rogatòries corresponents a Andorra i Suïssa perquè les entitats financeres d’aquests països informin de l’existència de comptes bancaris o instruments financers de qualsevol tipus a nom de la família Pujol o d’els qui figurin com apoderats o autoritzats.

La Fiscalia va demanar també que l’Agència Tributària li remeti les declaracions complementàries i especials que per IRPF i Impost sobre el Patrimoni hagin presentat Jordi Pujol, la seva esposa i els seus set fills.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada