El jurat del concurs d’idees del projecte Caldes inicia l’anàlisi de les propostes presentades

El jurat del concurs d'idees pel projecte Caldes
El jurat del concurs d’idees pel projecte Caldes. Foto: Comú d’Escaldes-Engordany

Avui dijous, dia 4 de març, ha tingut lloc la primera reunió del jurat que ha de determinar els guanyadors del concurs d’idees del projecte Caldes, de revitalització del Centre  Històric d’Escaldes-Engordany.  

La trobada de treball, anàlisi i debat sobre les propostes ha tingut lloc a l’antic edifici CIAM i ha comptat amb la totalitat dels catorze components del jurat, amb representants dels col·legis d’arquitectes i d’enginyers, del col·lectiu artístic La Xarranca, dels artistes, dels tècnics dels departaments comunals implicats i de representants polítics del Comú, tant de la majoria com de la minoria. 

La jornada ha estat molt enriquidora i ha transcorregut enmig d’exposicions, anàlisi i aportació d’idees i preferències dels participants. Un moment per posar en comú la  diversitat de visions sobre les obres presentades i exposades, en forma de mostra. 

El Comú d’Escaldes-Engordany ha previst que la mostra de les obres sigui de caràcter públic al llarg de les setmanes vinents, i que es pugui visitar de forma gratuïta per aquells que ho desitgin.  

S’ha previst que la mostra s’obri al públic a partir del dilluns vinent, dia 8 de març, i  s’allargui fins a principi del mes d’abril. 

Ben aviat es comunicarà la data de celebració de l’acte de lliurament de premis i determinació de guanyadors del concurs d’idees del projecte Caldes. 

TOTES LES NOTÍCIES