El JSM reunirà dissabte tres esbarts del país

Els Bastoners Lauredians actuant en un Jambo (Esbart Laurèdia)
Els Bastoners Lauredians actuant en un Jambo (Esbart Laurèdia)

Aquest dissabte, 15 de juny, a les 19 hores i a la plaça del Consell General, a Andorra la Vella, se celebrarà el Jambo Street Music. Hi participaran l’Esbart Valls del Nord (Cos de dansa), l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella (Cos de dansa) i l’Esbart Laurèdia (Cos de dansa i Bastoners Lauredians). L’entrada per a assistir a l’espectacle és gratuïta.

Creat el 2014, el Jambo Street Music (JSM) és un festival cultural capdavanter i únic en el seu format i continguts, que vol ser un referent, gràcies a la implicació de les diferents formacions musicals del país, reforçades amb actuacions foranes. El JSM combina la banda lúdica amb l’artística, pren el pols a la música que es fa al país i ajuda el talent emergent. La programació aglutina tot tipus d’estils i està pensada per al públic en general, per a fer-lo gaudir i participar de la música d’una manera diferent. Al llarg del festival se succeeixen activitats i escenaris repartits pel Centre Històric d’Andorra la Vella, tots gratuïts, que fan que la zona es converteixi en punt neuràlgic de l’activitat musical.

Enguany tres esbarts del Principat, l’Esbart Valls del Nord, l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i l’Esbart Laurèdia tornen a aplegar-se a la Plaça del Consell General per a ballar amb la música en directe arranjada i dirigida per Edu Cabrera. Les tres entitats oferiran una actuació conjunta a partir de la fusió entre la dansa d’arrel i la música moderna d’estils tan variats com rock, pop i rumba catalana. Un espectacle que ja és un clàssic dins de la programació del Jambo, que uneix la tradició i avantguarda.

[do_widget id=category-posts-pro-64]