L’Institut Joan  Brudieu de la Seu d’Urgell està treballant per a poder participar en el que representa elprimer projecte europeu, Erasmus + de Formació Professional (EUROINVOC 2016), coordinat i liderat pels professors de cicles formatius de SMX-GAD juntament amb l’institut IstruzioneSuperioreStatale Des Ambrois, d’Oulx (Itàlia).

El Marc Santiago, l’Abraham Castiñeiras i el Tomàs Boetto han estat els tres alumnes de grau mitjà de SMX-GAD seleccionats per participar en el projecte Erasmus + VET (VocationalandEduactionalTraining) de Formació Professional. Aquests alumnes tindran la oportunitat d’anar a fer les pràctiques del mòdul deFormació en Centres de Treball a Oulx(Torino) sota l’ajut econòmic del Programa ERASMUS+. Marxaran acompanyats de dos professors el dissabte 4 de març i estaran a Oulx fins el dia 3 d’abril treballant a l’empresa Regali &Cadeaux, propera a la mateixa localitat.

Dins del mateix període però, sota el marc del PIC Estudis del Departament d’Ensenyament, es desplaçaran a finals de mes un grup de 7 alumnes i dos professors per a poder fer una estada curta d’estudis durant una setmana a l’institut IstruzioneSuperioreStatale Des Ambrois, d’Oulx (Torino).

(Text i foto: IES Joan Brudieu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada