La quarta edició del premi de narrativa fantàstica admetrà obres inèdites, escrites o locutades en català i amb una temàtica fantàstica o de terror.

El IV Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror inicia el compte enrere en una edició amb novetats en els criteris d’elecció del guanyador. Durant aquest últim mes, es poden presentar obres inèdites, escrites o locutades en català i dins dels gèneres de fantasia o terror. Al certamen hi ha tres categories, una per a infants d’entre 6 i 11 anys, una per a joves d’entre 12 i 16 anys i una darrera per a adults a partir dels 17 anys.

Els treballs presentats es penjaran al perfil de Facebook del Comú d’Encamp, de manera que mitjançant les xarxes socials també es podran valorar. Aquesta participació a través d’Internet tindrà un percentatge del vot final del jurat.

Els premis són un lot de llibres, un lector digital de llibres o premis en metàl•lic per a la categoria d’adults de 250 euros per al guanyador i 150 per al segon premi.

A més, al IV Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror s’hi podrà participar amb treballs escrits, amb una extensió d’entre 3 i 6 pàgines per una sola cara, o amb àudios en format MP3 o en un CD, amb una durada d’entre 5 i 10 minuts.

La finalitat és explicar una història inèdita, i en el cas de l’àudio es poden afegir efectes especials o de música. També s’hi pot participar en grup o bé individualment.

El termini d’admissió dels treballs finalitzarà el proper dijous 31 d’octubre i el lliurament de premis es farà el dijous 7 de novembre a les 18.30 hores a la Biblioteca Comunal d’Encamp.

Els treballs es poden lliurar al Departament de Cultura, a la Biblioteca Comunal d’Encamp i a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada