Joan Vinyes iniciarà el cap de setmana (dies 27 i 28), la seva participació en el GT Cup Open Europe un certamen que es disputarà, per primera vegada, en diferents escenaris europeus.
El pilot andorrà i Jaume Font seran els que se situaran al volant del Porsche GT3 preparat i assistit en carrera per Baporo Motorsport. Vinyes – Font acudiran a l’escenari francès amb l’objectiu de millorar les prestacions del seu Porsche i aprendre dels experimentats rivals que tindran en la graella de sortida.

La reglamentació de la nova competició de GTs europea, preveu dues classes en la composició dels equips. Poden compartir vehicle un pilot professional i un amateur (PR-AM) o dos amateurs (AM-AM). La possibilitat de dos pilots professionals no està contemplada.

Després d’una pretemporada marcada pel canvi de la mecànica, Joan Vinyes i Jaume Font, al costat dels tècnics de Baporo Motorsport, semblen estar preparats per a iniciar un nou repte en la seva dilatada trajectòria esportiva, amb aquestes paraules ho explicava Joan: Afrontem el primer meeting de la temporada amb sols dues jornades de test, no és molt però si suficient per a conèixer les reaccions més radicals del Porsche. Ens queda molt treball per fer, per a aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix el vehicle i adaptar-lo al 100% al nostre pilotatge. Sens dubte millorar les prestacions del Porsche en cadascuna de les nostres competicions serà un treball dur però alhora apassionant.

Una altra dada a destacar d’aquesta temporada que s’iniciarà aquest cap de setmana (dia 27 i 28) serà el nivell dels participants en el certamen que disputaran: Donant un cop d’ull a la llista d’inscrits, podem observar que hi ha diversos campions de la copa Porsche de països europeus i preparadors amb una llarga trajectòria en la preparació de vehicles de la marca alemanya.
A part, també tindrem com a rivals a equips amb mecàniques d’altres marques que compleixin els requisits tècnics marcats en el reglament.
Esmentar que nosaltres, per palmarès, lluitarem per un lloc de la classificació AM-AM.

El timing horari de cadascun dels 6 meeting de la GT Cup Open Europe, s’iniciarà els divendres amb la disputa de dues manegues d’entrenaments lliures de 60’ cadascuna.
Les jornades del dissabte i diumenge es reservaran per als entrenaments oficials i carreres. Així doncs, el dissabte farà els oficials (20’) el pilot 1 de l’equip, i el diumenge el pilot 2.
En les carreres, programades a 55’, prendrà la sortida el pilot que hagi fet els entrenaments oficials unes hores abans.

En el Circuit Paul Ricard, per ser la primera cita del certamen, els equips participants tindran l’opció de disputar dos manegues addicionals d’entrenaments lliures, de 60’ cadascuna, durant el dijous (dia 25). A partir del divendres (dia 26) se seguirà l’ordre esmentat. En l’escenari francès les carreres estan previstes: a les 13.00 hores del dissabte (dia 27) la primera, i a les 12.40 hores del diumenge (dia 28) la que tancarà el meeting.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada