El Grup socialdemòcrata torna a preguntar sobre la situació del centre sociosanitari El Cedre

rosa-gili

La consellera general del Grup parlamentari socialdemòcrata, Rosa Gili, ha presentat aquest matí una pregunta al Govern per saber quines actuacions s’han dut a terme per a millorar les condicions del centre sociosanitari. La pregunta oral haurà de ser resposta per l’executiu en la sessió plenària del Consell General del 13 de novembre.

El passat mes de maig, Gili va presentar una pregunta al Govern sobre la política d’admissions al Centre Sociosanitari El Cedre i sobre l’estat d’ocupació del mateix. Aleshores la ministra de Sanitat, Cristina Rodríguez, va assegurar que es prioritzarien tots els esforços perquè la instal·lació gaudís dels recursos necessaris. Entre d’altres, la ministra va dir que s’estaven plantejant d’obrir plantes noves per acollir més residents i augmentar els recursos d’infermeria i d’auxiliars.

El Grup socialdemòcrata segueix “amb molta preocupació el malestar existent entre els pacients i els familiars del centre” un any després de la fusió de la residència Solà d’Enclar i El Cedre. En aquest sentit, el Govern sempre ha explicat que l’objectiu d’aquesta operació és la millora del
benestar dels residents. No obstant això, de moment, els esdeveniments van precisament en direcció contrària. Per aquest motiu, Gili torna a demanar a l’executiu que expliqui les actuacions del ministeri de Sanitat per a millorar les condicions del centre.

(Text: grup parlamentari socialdemòcrata)