giliLa consellera general del Grup parlamentari socialdemòcrata, Rosa Gili, ha presentat una pregunta per a la sessió del Consell General del dijous 8 de maig en la que demana al Govern que expliqui els motius de l’adjudicació d’uns treballs d’assessoria en relació al model no assistencial del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS).

El passat 24 d’abril sortia publicada al BOPA l’adjudicació d’un treball d’assessoria a l’empresa consultora internacional Arthur D.Little per un import de 300.000 euros per a dur a terme els treballs de realització del projecte d’optimització del model organitzatiu no assistencial del SAAS. L’adjudicació, per contractació directa, havia estat acordada prèviament pel Consell Directiu del SAAS en data 14 d’abril.

“Davant de les nul·les explicacions del Govern en relació al projecte i amoïnats pel cost d’aquests treballs”, la consellera general ha formulat una pregunta on demana a l’executiu de DA que exposi les raons que han portat a efectuar aquesta contractació.

Els socialdemòcrates lamenten “la poca transparència amb la que actua el Govern”. A més, en aquest cas concret, “la contractació d’un nou assessorament posa de manifest que malgrat DA va dir que la reforma sanitària era un tema prioritari, tres anys després encara no hi ha hagut cap avenç concret”.

Text: PS

1 comentari

  1. Ara son 300.000 €, pero els assessoraments avalats pel ministeri de la sra. Rodiguez, no s’acaven, ja que hi han 4 assessors mes amb sous d’alta direccio que no han trascendit a l’opinio publica. Curiosament van ser contractats per a la reforma sanitaria, que de moment no hi ha res de res, per la negacio del col.lectiu medic I per la ineficiencia dels directors del ministeri I del SAAS

    Senyors del PS, hi ha molt mes que els 300.000€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada