giliLa consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Rosa Gili, ha presentat una pregunta en tràmit d’urgència per a la sessió del Consell General de demà dijous 5 de desembre relativa a l’estat en què es troben les negociacions entre el Govern i la família propietària dels terrenys del Camp d’Esports d’Aixovall pel contracte de lloguer de la instal·lació.

El 21 de gener d’aquest any, Gili va formular una pregunta escrita al Govern on demanava l’estat de les negociacions del contracte de lloguer dels terrenys de l’estadi d’Aixovall. El 18 d’abril, l’executiu responia que “actualment el Govern està negociant amb la família propietària un nou contracte de lloguer”. D’ençà d’aquesta resposta, el Govern s’ha mantingut en silenci i es desconeix s’hi s’ha produït algun avançament en les negociacions en qüestió.

A la vegada, segons una informació apareguda a un mitjà de comunicació del país, semblaria que existeix la possibilitat que el Govern deixi de pagar les mensualitats pel lloguer del Camp d’Esports d’Aixovall a partir de l’1 de gener de l’any vinent. Davant d’aquesta “situació d’incertesa que pot provocar que 110 equips de futbol del país es quedin sense instal·lació esportiva en plena temporada”, la consellera socialdemòcrata reclama a l’executiu que doni explicacions sobre aquesta problemàtica

Durant la sessió del Consell General prevista per demà el Grup Parlamentari Socialdemòcrata interpel·larà a l’executiu en relació als talls produïts als accessos amb França, a les actuacions de l’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) durant el 2013 i a la situació de les persones desocupades que tenen entre 40 i 59 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada