rosa-giliLa consellera general socialdemòcrata, Rosa Gili, ha entrat aquest matí al registre del Consell General una carta dirigida al president de la Comissió Legislativa de Política Exterior, Miquel Aleix, per tal que es pugui formalitzar una petició de compareixença del cap de Govern, Antoni Martí, a l’inici del proper període de sessions. L’objectiu és que el cap de l’executiu informi a la cambra legislativa de l’estat de les negociacions per a millorar l’encaix d’Andorra a la Unió Europea.

En la carta dirigida a Aleix, la consellera general demana que es convoqui “el més breument possible a l’inici del proper període de sessions” una reunió de la Comissió Legislativa de Política Exterior amb l’objectiu de poder acordar una demanda de compareixença davant la Comissió del Cap de Govern, Antoni Martí.

L’ interès dels socialdemòcrates és poder conèixer en paraules del Cap de Govern tot allò que concerneix a la reunió que va mantenir amb el President de la Comissió europea, José Manuel Durao Barroso, el passat 30 de gener.

Des del Grup socialdemòcrata “confiem que sigui acceptada la petició de compareixença” ja que la mateixa “està plenament justificada pel deure d’informació del Govern davant del Consell General en temes tant cabdals com el futur de les relacions amb Europa”.

(Text: PS)

1 comentari

  1. Quina vergonya, hem de demanar explicacions que si no no les dona. Fua quin nivell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada