marca-andorraEl grup de treball per a la definició de la “marca Andorra”, integrat per representants del Govern i del sector privat, ha celebrat aquesta tarda la primera reunió.

La trobada, celebrada a l’Edifici Administratiu, ha comptat amb la participació dels ministres d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, així com del secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, i del director d’Andorra Turisme, Betim Budzaku. El sector privat hi ha estat representat per Pilar Escalé (Cambra de Comerç), Conrad Blanch (CEA), Joan Tomàs (EFA) i Jordi nadal (PIME).

Els membres del grup de treball han coincidit que es tracta d’un moment estratègic per encarar la definició d’una marca de país, atès que les reformes econòmiques han posat les bases de la internacionalització i la necessitat d’alinear els projectes de futur.

Durant la reunió s’ha acordat la creació de dos grups que treballaran en la construcció de la marca turística i com a destinació de negocis. Les conclusions d’aquestes d’aquestes dues comissions es treballaran a posteriori conjuntament. Els membres del grup de treball han donat igualment el vistiplau a la celebració de reunions amb caràcter mensual.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada