giliLa consellera general socialdemòcrat, Rosa Gili ha tramitat una demanda d’informació on reclama el “Planning dels últims 10 anys de guàrdies així com la càrrega horària per professional del servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del personal contractat pel SAAS”.

Després que s’hagi fet públic l’acomiadament de dos traumatòlegs així com l’auditoria sobre el mateix departament de traumatologia encarregada per la direcció de l’hospital, “el Grup Socialdemòcrata exigeix més informació sobre qualsevol esdeveniment que pugui afectar la qualitat dels serveis sanitaris”.

D’altra banda, la consellera socialdemòcrata Mariona González ha presentat una altra demanda d’informació, en aquest cas, dirigida a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Més concretament, González demana que se li faciliti una còpia de l’anàlisi duta a terme en la missió d’inspecció sanitària i social que es fa dins del marc de cooperació França-Andorra. La consellera també demana el resultats d’aquest treball presentats el 3 d’octubre pel l’inspector francès Patrick Gohet, el qual va ser designat per l’Inspection Générale des Affaires Sociales (IGAS) per ajudar a implementar un sistema d’inspecció i control al sistema sanitari andorrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada