baro

Els consellers generals de DA han mostrat, un cop més, el seu suport envers l’acció del Govern per la gestió de l’afer BPA. En aquest sentit, el president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, ha manifestat que la intervenció de l’entitat bancària va ser una acció responsable i necessària. Baró ha afegit que d’aquesta manera s’ha pogut evitar el concurs de creditors i la fallida del banc per manca de liquiditat.

Així doncs, els demòcrates han indicat que donen suport a la bona i ràpida acció de l’INAF i a les restriccions que s’han imposat. El president del grup demòcrata ha declarat que això ha permès mantenir el banc obert per als clients i de retruc s’ha garantit l’estabilitat de la plaça financera andorrana. Una tasca que ha estat possible amb la col·laboració dels treballadors de l’entitat, tal com han recordat els consellers de DA.

D’altra banda, els demòcrates han manifestat que la Llei de reestructuració i resolució d’entitats bancàries crea el marc jurídic necessari per poder obrir noves vies de solució. El nou text aporta els instruments necessaris, com la possibilitat de fer un banc pont amb els actius sanejats gestionat per una agència (AREB), amb l’objectiu de ser venut sencer i poder salvar un màxim de treballadors.

Ladislau Baró ha assegurat que la fita és protegir els dipositants i la imatge d’estabilitat i de seriositat de la plaça financera andorrana. En aquest sentit, el president del grup parlamentari ha recordat que cal transmetre un missatge clar, “demostrar que Andorra està compromesa per seguir treballant amb transparència i en estreta col·laboració amb altres institucions internacionals”.

(Text: DA)

1 comentari

  1. Crec que ni ell s’ho creu!!!
    Ara, toca aguantar el tipo sinó iguals surten tots ben escaldats!!!
    Sincerament em sento burlat per aquesta “gent”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada