El Grup Parlamentari Liberal ha presentat, aquest divendres, a Sindicatura una moció per instar al Govern a què impulsi la modificació de la composició del Consell d’Administració d’Andorra Turisme de manera que dos dels seus representants siguin escollits per majoria qualificada del Consell General, és a dir, per com a mínim dues terceres parts de la cambra. Els representants escollits per majoria qualificada hauran de ser experts acreditats del sector turístic, fet que no es dóna en l’actual composició del Consell d’Administració.

La moció també exigeix al Govern que la modificació dels estatuts d’Andorra Turisme doni cabuda a què fins a dos altres representants del Consell d’Administració siguin triats entre els set comuns del Principat d’Andorra.

Amb aquesta iniciativa el Grup Liberal vol promoure més transparència en la gestió d’Andorra Turisme i que tant Consell General com Comuns puguin conèixer de primera mà el dia a dia d’aquesta societat, així com incidir en les decisions que pren per promocionar un sector bàsic pel país. Aquestes accions han de ser una garantia per aconseguir una bona gestió de la societat ara i en el futur, independentment de qui governi.

Reduir la morositat en el pagament als proveïdors

D’altra banda, el Grup Liberal ha presentat una moció per instar al Govern que implementi els canvis necessaris per a comptabilitzar dins el termini dels 60 dies, que fixa la Llei 22/2013 per pagar als proveïdors, el temps que la factura està sent revisada pels departaments dels diferents ministeris abans que aquesta sigui tramesa al departament d’Intervenció del Ministeri de Finances. El text insta al Govern a fer aquests canvis abans del 31 de desembre de 2016.

Text GL

2 comentaris

  1. Noi, no entenc res. Si et penses que el català antic és parlar com el Ioda em sembla que et falta una mica de cultura. Potser si ho escriguessis normal entendríem el que dius i potser fins i tot et donaríem la raó.

  2. TRANSPARENCIA AMB NO PRESIONS ALS ADVOCATS A NO DEFENSAR A PERSONES ALGUNS , A INFORMAR DEGUDAMENT ALS DEFENSATS , AMB UN CONVENI PROTEGIT I RECONEGUT A DRETS HUMANS , AMB UNIO EUROPA ,DEL QUE A JUSTICIA HI HA MOLTS ERROR ULTIMAMENT EM MAL FONAMENT DE PROCCEDIMENT DE LA LLEI QUALIFICADA A PODER FER , COM OMISIÓ DE PROVES PERDUA DE PAPERS NO TRASLLADATS ,, SENTENSIES QUE SURTEN SENSE FER EL QUEA AL-LEGACIONS A DIR EDIENTS A DEFENSAPER MANCA DE LLETRAT ALGUNS NO RESPONDRE A FER ESCRITS AMB TEMPS I CONTINGUT A FORÇA DE LLEI I PRONUNCIAT A EXPEIDIENT A REMARCAR , ,,A QUE A INTERESSOS EL RETROCEDEIXIN VI JUSTIA , I QUAN UN DIU DE RETROTREURE A FETS , DIUEN QUE NO POT ,, MENTIRES AGROSSERADES , A UN FET DE LIMITAR EL ACCES A FORMULAR ESCRITS O RECURS A LA JURISDICCIÓ DE JUSTICIA I ELS DRETS DE SER DEFENMSATA DIGNITAT ,A CONVENI DE DRETS HUMANS PROTEGITS E RECONEGUTS A LA COSNTITUCIO DE LLEI D´ÁNDORRA I DE CONVENI UNIO EUROPA…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada