El Grup Heracles ha decidit cessar la seva activitat internacional en el sector de la construcció, on ha operat a través de les empreses Excover, SL, Heracles International Ventures SL i Bardera des del 2008. La decisió respon a la voluntat de centrar tots els esforços tècnics, financers i humans a Andorra.

L’any 2008 Heracles va iniciar la seva activitat en el sector de la construcció a Espanya just abans de l’inici d’un context de crisi econòmica que ha castigat durament l’activitat de la construcció.

La decisió de la companyia respon, entre altres, a les condicions adverses que el sector de la construcció presenta a Espanya degut a condicionants reguladors de l’activitat, en un context en què els marges operatius d’aquesta activitat es mantenen molt baixos a causa de la forta competència en un mercat que conserva grans companyies que han superat els moments més difícils i nous operadors fruit de reestructuracions, així com al clima polític d’incertesa que es viu a l’Estat espanyol.

Les companyies espanyoles s’han vist en la necessitat de tramitar un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que ha significat l’extinció de la totalitat dels contractes de treball existents a Espanya i que afecta a un total de 19 treballadors. Paral·lelament ha iniciat tràmits per explorar la possibilitat de venda d’alguna de les seves filials en l’Estat espanyol.

Aquesta operació arriba després que en l’últim any el grup ha tingut un canvi en la composició accionarial amb la sortida d’una part dels socis fundadors i també  una profunda reorganització del seu organigrama directiu. La decisió s’emmarca també en la reestructuració financera que es culminarà abans de finals d’any, i que permetrà encarar el 2017 amb la solidesa necessària per fer front als reptes futurs.

(Text: Grup Heracles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada