El grup de teatre jove de ‘La Fusteria’ de la Seu d’Urgell presenta l’obra ‘L’Inspector’

Aquest dissabte dia 27 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, i diumenge 28 a les sis de la tarda, el grup de teatre jove de ‘La Fusteria’ presentarà a la sala la Immaculada de la Seu d’Urgell ‘L’Inspector’, espectacle que porten assajant els últims tres mesos.

El text, de Nikolai Gògol, sota la direcció de Joel Pla, ha estat escollit pels mateixos joves i ens parla de la corrupció política des d’un vessant molt còmic (gairebé paròdia) que farà gaudir a tots els espectadors. Amb aquesta obra es podrà veure una fornada de nous actors i actrius que viurà per primera vegada l’experiència d’actuar en un teatre.

La Fusteria Espai d’Arts Escèniques és un local de la Seu d’Urgell que des de fa dos anys imparteix classes de dansa i teatre per a infants, joves i adults.

La filosofia de La Fusteria és la de formar artísticament a les persones desenvolupant alhora les seves capacitat creatives i ètiques com l’empatia o l’assertivitat. El seu lema és “aprendre, crear i compartir”.

Les entrades ja es poden adquirir de manera anticipada tant a l’Oficina de Turisme Seu com a local de La Fusteria (carrer Major Janer, 56). El preu és 3 euros, mentre que a taquilla serà de 5 euros.