soltersEl recentment creat Grup de Singles de l’Alt Urgell organitzarà el 12 de setembre a la Seu d’Urgell una festa ambientada amb música dels anys 70, 80 i 90. L’objectiu de la iniciativa és consolidar un calendari d’activitats per tal que els solters i solteres de la comarca tinguin l’oportunitat de trobar-se en un ambient distès i puguin conèixer-se.

La trobada, que es durà a terme al Pub FM, comptarà amb animació i servei de cocteleria. Un dels coordinadors de la proposta, Lluís Mera, especifica que tothom hi és convidat. “Cada mes o cada dos mesos volem promoure una proposta d’aquest tipus, com ja vam fer el passat 2 d’agost”, comenta. En aquest sentit, el col.lectiu ja està preparant també una excursió per la zona de Bellver de Cerdanya, per donar a conèixer el territori.

La creació del grup de singles ha sorgit arran de la crida feta ara fa unes setmanes des de Castellbò per organitzar una caravana de dones. Després que un dels seus principals impulsors es desmarqués de la iniciativa, es va decidir tirar endavant l’esdeveniment en una altre format, que ara es vol potenciar de cara a properes experiències. “Del sopar a Adrall i les excursions a Sant Joan de l’Erm han sorgit dues parelles, i això és el que volem”, remarca Mera.

Els interessats a formar part del grup o assistir a les activitats poden informar-se a través del grup ‘Singles de l’Alt Urgell‘ creat a Facebook, que compta amb 88 membres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada