Els membres del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ han participat aquest diumenge a la 16a edició del Pelegrinatge al Santuari de la Mare de Dèu de Fàtima, a Portugal.
Des d’Andorra fins a la ciutat portuguesa es van desplaçar cinc membres de l’agrupació andorrana que van integrar el major aplec de folkloristes lusitans (prop de 3000) habillats amb els vestits regionals.
La Basílica de la Santíssima Trinitat, al recinte del Santuari, va ser el punt de trobada dels grups on es va celebrar l’eucarístia dominical dedicada al moviment folklòric.
Un cop finalitzada la trobada, els membres del Grup es van trobar amb la Junta Directiva de la Federació Portuguesa de Folklore i van reafirmar la invitació perquè visitin el Principat el proper 28 d’abril coincidint amb les celebracions del 22è aniversari del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’. Diferents agrupacions van intercanviar paraules d’amistat amb els membres del grup andorrà manifestant l’interès de visitar el Principat en un futur proper.
La propera iniciativa cultural del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ està agendada per els propers dies 28 i 29 d’abril amb un festival internacional de folklore, un concert musical i una formació sobre folklore a càrrec de la FFP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada