El grup de Folklore “Casa de Portugal” participa en un festival a Wetzikon

El  Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ participarà el proper dia 30 de setembre en un festival de folklore a la ciutat de Wetzikon, molt a prop de Zurich.

Els 40 membres de l’agrupació andorrana es desplaçaran per primer cop en avió per participar a la trobada de folklore organitzat per l’agrupació As Lavradeiras do Minho de Hinwil. La trobada folklòrica tindrà lloc el dissabte a la nit i la formaran quatre agrupacions. A més a més de la trobada, els membres del Grup es desplaçaran per la regió i coneixeran la bellesa dels seus paisatges.

La invitació del grup amfitrió va sorgir d’una recomanació de la Federació de Folklore Portuguès a Suissa desprès de valorar molt positivament la tasca cultural, l’autenticitat i la dedicació que el Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ desenvolupa al Principat.
El desplaçament compta amb el patrocini de l’empresa Nova Constructora que el últims anys, de la mà del gerent José Costa, està apostant en la tasca cultural del Grup.
Un cop arribats al Principat, l’agrupació es prepararà per col.laborar al Village de l’esdeveniment esportiu solidari “Territori Special” i posteriorment a la nova edició de la Fira d’Andorra la Vella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.