El diumenge passat el Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ va participar a al 17è pelegrinatge al Santuari de Fàtima a Portugal organitzat per la Federació del Folklore Portuguès. Cinc membres de l’agrupació van fer part de la trobada nacional, per desè any consecutiu, integrada per 3340 folkloristes abillats amb els vestits regionals de les diferents regions etnogràfiques del país i Andorra va ser el únic país estranger a participar de la mà del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’.

Després d’una desfilada dels grups pel recinte del Santuari, la Basílica de la Santíssima Trinitat es va omplir per rebre els folkloristes que van assistir a la missa dominical amb la solemnitat característica d’aquest espai religiós. En el moment de l’ofertóri, una parella del Grup va oferir un recordatóri d’Andorra amb l’imatge de la Verge de Meritxell.

En acabar la cerimònia els membres del grup andorrà van poder intercanviar amb les altres agrupacions experiències folkloristes i va sorgir la invitació perquè el grup andorrà viatgi a Lisboa el mes de juny per participar en una trobada de folklore.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada