El grup de Folklore Casa de Portugal fa divuit anys

portugal2El Prat del Roure d’Escaldes-Engordany es va convertir ahir en escenari de cant i dansa. El motiu, l’aniversari del grup de Folklore Casa de Portugal, que ja ha complert els seus primers divuit anys. Per commemorar la data s’hi van aplegar altres formacions de música i dansa tradicionals.

El grup de Folklore Casa de Portugal està d’enhorabona, i és que la formació que va estrenar-se l’any 1996 arriba enguany a la seva majoria d’edat. Per celebrar l’esdeveniment, van oferir ahir un llarg recital a Escaldes-Engordany amb entrada gratuïta, i on es van poder veure actuacions del nord de Portugal, sobretot de la zona de Viana do Castelo.

Els responsables asseguren que grups com aquests serveixen per donar a conèixer la seva cultura a la vegada que per interactuar amb d’altres de properes.

Així, durant l’actuació d’anit també es van poder veure balls relacionats amb la tradició andorrana, representada per l’esbart Santa Anna, o d’altres regions de Portugal o Galícia, amb el Rancho Folclórico Uniao Portuguesa i el grup Xente Nova de la Casa de Galicia.