El Grup de Ball de la Casa Pairal d’Andorra la Vella actua a la FiraGran de la Farga de l’Hospitalet

El Comú d’Andorra la Vella informa que aquest diumenge 15 dansaires del Grup de Ball de la Casa Pairal d’Andorra la Vella s’han desplaçat a la localitat catalana de l’Hospitalet de Llobregat per oferir-hi una actuació a l’escenari del recinte de la “FiraGran” de la Farga, convidats especialment per l’organització d’aquest esdeveniment multitudinari, dedicat a l’exposició de tots tipus de serveis i novetats adreçats al col·lectiu de la gent gran.

A les 12.00 hores, ha fet acte de presència al recinte la cònsol major i consellera de social de la parròquia, acompanyada del Conseller delegat de Joventut, Esports i Noves Tecnologies.

Ferrer i Pons han estat rebuts per la Tinent d’Alcalde de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Maria Dolors Fernandez, el director de FiraGran, Juli Simon i el director de la Farga,  Joaquim Dalmau, i se’ls ha convidat a visitar els estands de la fira i a fer un recorregut per tot el recinte firal.

A les 12.45 hores, la comitiva s’ha desplaçat fins a l’escenari de la FiraGarn per presenciar l’actuació del conjunt de ball de la gent gran d’Andorra la Vella.

El Grup de Ball de la Casa Pairal ha ofert al públic congregat en aquell indret una ballada de tres danses del seu repertori: el Ball del Contrapàs d’Andorra la Vella, l’Esquerrana i la Farandola – una dansa de creació del Mestre Joan Roure, sobre músiques andorranes i amb coreografia de Rafel Miranda -.

Després de l’actuació, la Cònsol Major ha imposat l’Escut d’Argent de la Corporació a la Tinent d’Alcalde, ha regalat uns llibres amb il·lustracions i fotografies de la Parròquia als directors i ha convidat els ballaires a un refrigeri.

Els components de Grup de Ball i el president de l’Associació de Gent Gran d’Andorra la Vella, Josep Visa, han expressat el seu agraïment a les autoritats comunals per la seva presència a l’actuació, de la qual no n’havien estat informats amb antelació.

(Foto: Comú d’Andorra la Vella)

 

 

TOTES LES NOTÍCIES