El Grifone Challenge Circuit Fer continua creixent en curses i corredors

Les curses de muntanya continuen la seva progressió en paral·lel a l’augment constant del nombre d’aficionats a aquest esport. N’és una prova evident el Grifone Challenge Circuit Fer, el circuit de curses de muntanya de l’Alt Urgell i la Cerdanya que arriba a la quarta edició i creix de les 4 proves de l’any passat a les 6 d’enguany. El programa ha estat presentat aquest matí a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

El circuit es va obrir el passat 19 de maig amb el Vertical Quiri, entre Noves de Segre i el cim de Sant Quiri, i continuarà el dia 2 de juny amb l’Arruix & Vol d’Organyà. La resta de curses són el Vertical Arp, al refugi de l’Arp (vall de la Vansa i Tuixent), el 23 de juny; la Cursa de muntanya d’Ossera, el 21 de juliol; la Trobada d’Aristot, l’1 de setembre; i el Radikal Estana, el 9 de setembre.

Al programa també s’hi han inclòs, com a curses amigues, el Bescaran-Monturull Trail Running, una mitja maratò d’alta muntanya que es disputarà l’1 de juliol; i la Carrerada del Tosserol, a les Masies de Coll de Nargó, prevista pel 6 d’octubre. Aquestes dues curses són noves i figuren al programa d’enguany com a aspirants a integrar-s’hi de ple dret de cara a l’any vinent.

S’ha establert un preu popular de 10 euros per a la inscripció a cadascuna de les curses. La samarreta oficial es vendrà al preu de 15 euros. D’altra banda, totes les curses disposaran de servei de guarderia, que costarà 3 euros per nen.

Turisme de La Seu s’ha sumat al Circuït Fer amb la creació de dos paquets turístics, els Outdoor sports friendly: l’Oferta Relax, que inclou inscripció a la cursa, allotjament i esmorzar i espai d’aigua per 41 euros; i l’Oferta Activa, que comprén inscripció a la cursa, allotjament i esmorzar i piragüisme per 36 euros. Per la seva part, Grifone obsequiarà amb tres inscripcions a les curses del circuit els clients que realitzin compres dels seus productes per valor de 150 euros.

Els organitzadors de les curses són la Unió Escursionista Urgellenca (Vertical Quiri), els Bombers Voluntaris d’Organyà (Arruix & Vol), i els col·lectius responsables de Vertical Arp, Cursa d’Ossera, Trobada d’Aristot i Radikal d’Estana. Hi col•laboren una quinzena d’institucions, entitats i empreses.

(Foto: Consell Comarcal de l’Alt Urgell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *