El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Victor Filloy, ha convocat per al pròxim 5 de juliol la Comissió Nacional d’Habitatge, que inclourà en l’ordre del dia l’aprovació de la constitució de la Taula per als pròxims anys. Durant la Comissió s’exposaran els treballs que s’estan duent a terme per a la creació d’un Institut de l’Habitatge, seguint els compromisos electorals del Govern de coalició, que ha d’aglutinar totes les polítiques d’aquest àmbit.

El Govern està estudiant diferents accions que s’han de dur a terme durant els propers mesos per tal de pal·liar la problemàtica de l’habitatge. És un dels temes cabdals per a l’Executiu per a la pròxima legislatura, amb la voluntat d’impulsar noves mesures que han de donar continuïtat a les iniciades en l’anterior legislatura, com la creació d’un fons público-privat per desenvolupar projectes concrets.

La taula d’Habitatge està constituïda per alts càrrecs del Govern, representants dels Comuns, el Raonador del Ciutadà i membres d’entitats privades com Andorra Banking, l’Associació de Propietaris de Béns Immobles, l’Associació de Contractistes d’Obra d’Andorra, el Col·legi d’Agents i gestors Immobiliaris d’Andorra, l’Associació de Propietaris de Béns Immobles, l’Associació d’Empreses d’Allotjament Turístic. També en formen part entitats públiques com Càritas Andorrana.

En el marc d’aquesta Comissió, està previst compartir amb les entitats públiques i les privades el Pla d’Acció a seguir, ajustant-lo, si s’escau, i incorporant la visió de tots els agents implicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada