El Govern preveu contractar com a fixos prop de 190 funcionaris i agents de l’administració pel que resta del 2018 i el 2019. Es tracta de places que poden ser de nova creació o per cobrir vacants d’anys anteriors. Educació és el ministeri que més llocs ocupa.

La planificació del Govern preveu per al primer trimestre del 2019 la contractació de 30 agents de l’administració per a Educació. En aquest cas es tracta de places ja cobertes per personal eventual que passarà a treballar com a fix segons informa RTVA.

En la mateixa àmbit es troba el ministeri d´Ordenament Territorial, que preveu ocupar pel que queda d´any 25 places de peons i operaris de manteniment.

Els cossos especials incorporarien 29 funcionaris fixos, tretze dels quals corresponen a la convocatòria feta el maig passat de noves places per a agents de policia.

També es preveu la incorporació de 10 agents de duana3 agents penitenciaris i un bander, a banda de dos bombers. En aquest cas es tracta de dues places vacants d´anys anteriors que es volen cobrir. El cos no descarta obrir més processos de selecció més endavant per cobrir places per jubilació.

Aquestes dades es fan públiques després d´una pregunta del president del grup parlamentari mixt, Josep Pintat, sobre el projecte de llei de la funció pública que ha respost per escrit el Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada