misse2Andorra es troba immersa en un procés de diversificació econòmica. Sovint, però, les empreses tenen dificultats per trobar personal qualificat, sobretot en l’àmbit tecnològic. Per això des del Govern es vol que Andorra Telecom i FEDA siguin motors que atreguin talent jove i emprenedors. També es vol estrènyer la col·laboració entre el sector privat i les universitats perquè els estudiants desenvolupin projectes al país.

La manca de joves formats en àmbits específics com ara el tecnològic preocupa tant a les empreses com al Govern. Des de l´executiu es vol atraure professionals qualificats i emprenedors. Per aconseguir-ho calen projectes professionals a Andorra que els il·lusionin, i en aquest sentit es vol que les parapúbliques hi tinguin un paper determinant.

Missé també defensa incrementar la col·laboració entre empreses del país i universitats estrangeres. Una estratègia que serviria per captar estudiants de l’entorn més proper com ara el sud de França i Catalunya.

El secretari d´Estat assegura que ja hi ha empreses andorranes que cerquen acords amb universitats estrangeres per oferir projectes als estudiants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada