Les possibles irregularitats detectades al SAAS són el motiu pel qual el Govern voldria prescindir del seu director econòmic. L’unic escull que queda és veure com s’ha de fer l’acomiadament i poder demostrar que hi ha causalitat.

El Govern té la voluntat de cessar el director econòmic del SAAS, Quirze Font. Font no té la confiança ni del director general del SAAS, Josep Maria Piqué, ni del president del consell d’administració de la CASS, Jean-Michel Rascagneres. L’únic escull per prendre la decisió sobre la sortida de Font és, segons fonts coneixedores de la realitat del SAAS, com fer l’acomiadament.

El cap de Govern voldria que fos sense indemnització i per això s’hauria de justificar l’acomiadament. El problema rau en el fet que pràcticament totes les decisions que podrien considerar-se irregulars i que s’atribuirien a Font estan signades per l’exdirector general Lluís Burgués. Aquest dijous mateix hauria tingut lloc una reunió entre Antoni Martí i membres del SAAS per tancar aquesta qüestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada