El Govern treu a concurs públic la creació de l’Agència Fiscal i de Fronteres

El Govern ha tret a concurs la creació de l’Agència Andorrana Fiscal i de Fronteres, tal com publica aquest dimecres el BOPA. Es tracta d’un concurs nacional, amb possibilitat que s’hi puguin presentar unions temporals d’empreses que incloguin capital estranger, i que podran presentar les seves ofertes fins el 7 de maig. El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha dit que l’objectiu és treure a concurs els serveis d’una empresa que ajudi al Ministeri a organitzar i a generar l’Agència, tenint en compte que s’haurà de crear un departament ‘totalment nou, que haurà de gestionar un element clau per les finances públiques com és el nou marc tributari’.

El ministre Jordi Cinca també ha recordat que el procés haurà d’assegurar el trànsit en la fusió del Departament de Tributs amb el de la Duana, i que tot plegat requerirà un desplegament informàtic molt important.

Cinca ha indicat que la creació d’aquesta agència s’haurà de fer amb celeritat perquè el nou marc fiscal ja està en marxa, i ha afegit que el cost d’aquest projecte serà significatiu, per la qual cosa el Ministeri ja té dotacions pressupostàries importants previstes.

D’altra banda, el Govern ha licitat la segona fase dels treballs d’eixample i rectificació de la CG3 a la zona del Través de la Massana, en direcció a Ordino. Les obres tenen un pressupost de 415.677 euros i el termini d’execució és de cinc mesos. Sumant la primera fase, ja finalitzada, quan acabin aquests treballs s’hauran millorat 250 metres de carretera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.