El Govern ha tornat a adjudicar a Crèdit Andorrà i a Crèdit Assegurances la gestió del pla de pensions de la funció pública. Aquesta decisió arriba després que BancSabadell d’Andorra presentés un recurs administratiu contra la decisió inicial, que ja preveia l’adjudicació a Crèdit Andorrà. La Comissió de seguiment del pla de pensions va estudiar el recurs presentat i va demanar al Govern que anul·lés l’adjudicació inicial del concurs i retrotragués el procediment fins a valorar de nou les ofertes presentades. El consell de ministres, un cop esclarits els diferents aspectes del recurs ha aprovat adjudicar, novament, el pla de pensions de la funció pública a l’entitat bancària, atès que ha obtingut la puntuació més elevada del concurs.

El consell de ministres ha aprovat adjudicar, de nou, l’entitat dipositària així com l’entitat gestora del pla de pensions de la funció pública a Crèdit Andorrà i a Crèdit Assegurances. Aquesta decisió coincideix amb la que, l’1 de febrer d’aquest any, el mateix consell de ministres ja va prendre. Però posteriorment a aquesta decisió, BancSabadell d’Andorra, licitador al concurs públic, va interposar un recurs administratiu contra la decisió de l’adjudicació perquè considerava que hi havia “incongruències” en el procés.

A finals del mes de maig, la Comissió de seguiment del pla de pensions va aprovar l’informe en relació al recurs interposat. Per aquesta raó, va proposar al Govern que anul·lés l’adjudicació del concurs i retrotragués el procediment fins al moment de valorar de nou les ofertes presentades. L’executiu va estimar el recurs i va anul·lar l’adjudicació del concurs.

Aleshores, la Comissió de seguiment va tornar a estudiar totes les propostes i ara ha resolt que Crèdit Andorrà i Crèdit Assegurances són les ofertes que obtenen la puntuació més elevada. D’aquesta manera, el consell de ministres, celebrat aquest dimecres, ha tornat a adjudicar a l’entitat la gestió del pla de pensions de la fundació pública.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada