TRIBUTS

El Govern té pendents de cobrar un total de 68.957 euros, corresponents a un total de 61 sancions imposades els darrers mesos a empreses i particulars. Així ho publica el BOPA en la seva edició d’aquest dimecres. Aquestes sancions són, entre d’altres motius, per infraccions relacionades amb l’Impost de Societats, l’Impost sobre la Renda dels No-Residents a Andorra, així com amb la pràctica del contraban.

Amb aquesta notificació, l’Executiu dóna per informades a les persones o societats esmentades que s’inicia el període de constrenyiment per tal que es procedeixi per la via executiva contra el patrimoni del deutor en cas que el deute no s’ingressi en el termini d’un mes, des d’aquesta publicació al BOPA, al Departament de Tributs i Fronteres.

73 sancions per excés de velocitat pendents de cobrament

D’altra banda, en l’edició del BOPA d’aquest dimecres també s’informa que la Policia acumula un total de 3.041 euros pendents de cobrament. Es tracta de la suma de les 73 sancions imposades des del mes de març fins al mes de juny.

Totes les infraccions es van constatar a través dels controls de radar, i les sancions oscil·len entre els 24 i els 120 euros. En el supòsit que les persones sancionades no facin ús dels mitjans de defensa que tenen a l’abast, es considerarà resolt l’expedient, notificada la sanció i ferm l’impost. Un cop transcorregut el temini de deu dies hàbils, aquestes persones disposaran de tretze dies hàbils per fer efectiu l’import davant del Departament de Policia. Passat aquest termini, si no s’ha fet efectiu el pagament, es procedirà per via executiva mitjançant un expedient a la Batllia.

64 anul·lacions de permisos d’immigració

En el BOPA d’aquest dimecres també surten publicades diverses anul·lacions de permisos d’immigració vigents, després que el Departament de Policia hagi comprovat que aquestes persones ja no resideixen ni treballen de forma permanent ni efectiva al Principat. En total s’han anul·lat 64 permisos.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada