El Govern s’afegeix un any més al Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Cartell del dia internacional contra la LGTBIfòbia
Cartell del dia internacional contra la LGTBIfòbia.

Amb motiu del Dia Internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia, el Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut i la Secretaria Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana; juntament amb l’associació Diversand; ha organitzat enguany una campanya de sensibilització, que pren un caire digital a causa de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2.

En aquesta data internacional, que se celebra cada 17 de maig, l’objectiu és fomentar una inclusió real i la no-discriminació per motiu d’identitat de gènere i orientació afectivo-sexual. Així doncs, avui es difon a través de les xarxes socials el vídeo elaborat per l’Oficina de l’Alt Comissariat de les Nacions Unides per als Drets Humans en el marc de la campanya ‘Lliures i iguals’. Alhora, es difon la imatge gràfica #EstimantLaDiversitat.

Així mateix, aquest dilluns el secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons, ha participat telemàticament en la Conferència mundial sobre la promoció dels drets i la inclusió de les persones joves LGTBI+. Ha estat organitzada per l’associació MAG Jeunes LGTB+, OutRight Action International, la ciutat de París, i les delegacions permanents d’Àustria, Canadà, França i Països Baixos a la UNESCO. Una trentena més de països hi han donat suport, entre els quals hi figura Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES