D’aquí a una o dues setmanes el Govern respondrà el recurs presentat per la família Viladomat contra la declaració d’interès nacional de la construcció de la plataforma esquiable de Soldeu i, per fer-ho, es basarà en l’informe de la comissió tècnica d’urbanisme, que ha recomanat a l’executiu que no atengui aquest recurs, tal com va explicar ja el ministre portaveu, Jordi Cinca, la setmana passada. A més, ha reiterat el “convenciment” que aquest projecte és d’interès nacional.

El Govern respondrà d’aquí a una o dues setmanes (sense esgotar el termini del qual disposa) el recurs presentat per la família Viladomat contra la declaració d’interès nacional de la construcció de la plataforma esquiable a Soldeu i ho farà fent servir l’informe de la comissió tècnica d’urbanisme (CTU), que tal com va anunciar la setmana passada Cinca, ha recomanat a l’executiu que no atengui aquest recurs.

Cinca ha posat en relleu que l’informe de la CTU fa una “anàlisi complerta dels quatre arguments” presentats per la família Viladomat per oposar-se a la declaració d’interès nacional del projecte, un declarament que el ministre portaveu creu que reuneix tots els requisits necessaris. D’aquesta manera, ha reiterat el “convenciment” que aquest projecte és d’interès nacional i ha defensat que aquesta declaració es pot fer tant si el projecte ve des del sector públic com des del privat. En aquest cas, ha recordat que ve impulsat des del comú de Canillo i que el Govern “ni el finança ni l’executa” i defensa que creuen que “han actuat correctament”.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada