El Govern ha aprovat, a proposta del ministre de Finances, Jordi Cinca, el Decret de resolució de la subhasta d’emissió de deute públic a llarg termini d’Andorra en la modalitat de bons, de l’1 de juny del 2016. La resolució estableix l’import nominal adjudicat a les entitats intermediàries de la subscripció que han concorregut a la subhasta per cadascun dels dos trams de l’emissió amb el detall següent:
bons
La suma del valor nominal corresponent al conjunt de sol·licituds presentades en ambdós trams ha superat en un 168,92% l’import màxim nominal de l’emissió. L’import sol·licitat en ambdós trams ha superat els 100 milions d’euros subhastats, assolint un total de 168.921.000 euros. Per tant, l’adjudicació a cadascuna de les entitats esmentades s’ha efectuat de manera prorratejada a les seves peticions. Així doncs, cadascuna d’aquestes entitats procedirà al seu torn a efectuar un prorrateig de les adjudicacions entre les peticions de subscripció que s’hagin de liquidar per mitjà de les mateixes entitats.

Les condicions finals de l’emissió són les següents:
Emissor: Govern del Principat d’Andorra
Nombre de títols emesos: 100.000
Categoria de l’instrument: Bo de cupó zero
Formalitzacions del deute: Bons a 18 mesos
Tipus d’interès fix: Cupó zero
Rendiments d’amortització: 0,90%/ any
Preu d’emissió de la unitat: 986,69 euros
La data de venciment està fixada l’1 de desembre del 2017.

Aprovada la resolució de la subhasta, el Govern procedirà a emetre el certificat global registrat representatiu de la totalitat dels 100.000 bons que han estat subscrits i desemborsats per un import efectiu de 98.669.000 euros, i que serà
C. Prat de la Creu, 62-64 – Edif. Administratiu – AD500 Andorra la Vella – Principat d’Andorra
Tel.: (+376) 875 700 (ext. 5719) – Fax: (+376) 822 882 – A/e: comunicacio@govern.ad
remès al Common Depositary, una vegada autenticat per l’agent de pagaments, perquè es custodiï en els termes indicats en el referit certificat global registrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada