euros2La febre pels euros andorrans segueix creixent i les cues es mantenen al Servei de Tràmits del Govern per recollir les monedes. El temps d’espera va des de la mitja hora fins gairebé les dues hores. A això cal afegir l’aturada en el subministrament a les filatèlies, que tot i això, han venut 23.000 lots.

Des de fa setmanes les cues s’acumulen al Servei de Tràmits del Govern amb centenars de persones que acudeixen cada dia a recollir els seus lots d’euros andorrans, amb esperes de fins a dues hores. Des de les filatèlies apunten a una certa psicosi per la manca d’euros.

L’aparició de suculentes ofertes per comprar els lots estàndard i l’aturada en el subministrament a les filatèlies i numismàtiques ha provocat un augment de la demanda, així com l’aparició de compradors estrangers que adquireixen euros al Principat per vendre’ls al seu lloc d’origen a col·leccionistes.

Encara que les filatèlies han venut uns 23.000 lots i des de Govern se n’ha repartit prop del 50% dels destinats a andorrans i residents, els establiments no reben existències des del 5 de març i tenen demandes de persones interessades a diari.

Per gestionar-ho han fet tiquets de reserves que ara arriben fins als 600 lots i a mesura que vagin arribant noves existències es lliuraran als que ja n’havien demanat. Per ara no tenen data però un cop passi la crisi de BPA i després de la formació del nou Govern creuen que es començarà a frenar l’especulació i es podrà donar sortida a les demandes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada