El ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, ha informat el consell de ministres de les demandes rebudes en la convocatòria d’ajuts a l’habitatge de lloguer. En total s’han tramitat 1.205 peticions, un 2 per cent menys que la convocatòria de l’any passat, que es va tancar amb 1.230 expedients.

La partida destinada a als ajuts a l’habitatge ascendeix a 1.310.000 euros, Com en convocatòries anteriors s’ha reservat 19.950 euros, l’1,5 per cent del total, per a sol·licituds fora de termini per fer front a situacions familiars sobrevingudes.

El 63% del expedients els ha rebut el Servei de Tràmits del Govern i la resta, és a dir un 37%, els serveis de tràmits dels comuns. La proporció és pràcticament idèntica a la de l’any 2013 (64% de les demandes rebudes per l’administració central).

Com ja es va fer en la convocatòria anterior, s’ha fet coincidir el període de presentació de les sol·licituds amb la presentació dels rebuts de lloguer per aquelles persones que ja estan beneficiant de l’ajut, així com amb el darrer mes de la convocatòria dels ajuts a l’estudi.

El resultat es coneixerà un cop revisat cadascun dels expedients, que es preveu que sigui durant la tardor. En aquesta convocatòria s’ha fet un pas endavant cap a la modernització del Govern: les noves eines informàtiques han de permetre reduir, en convocatòries vinents, la presentació de documentació que ja estigui en mans de l’Administració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada