El Govern renova el mapa topogràfic d’Andorra, del qual l’última edició es va emetre el 1987

Oficina de Turisme d'Andorra la Vella
L’oficina de Turisme d’Andorra la Vella. Foto: Fòrum.ad

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, el preu de venda al públic de la tercera edició del mapa topogràfic d’Andorra. El mapa topogràfic d’Andorra 1:50.000 és un producte imprès que cobreix tot el territori del Principat en un únic full i que consta d’informació topogràfica, així com informació turística i pel gaudi de la muntanya. Aquesta tercera edició substitueix la segona edició de l’any 1987 i forma part dels productes inclosos com a cartografia bàsica oficial.

És un producte per aquells usuaris que desitgin tenir una visió general del Principat d’Andorra, sense tant detall com pot tenir un mapa 1:25.000 o 1:10.000, però amb un format més fàcil de manipular. Una de les novetats del mapa, respecte a l’edició anterior és que també conté informació topogràfica dels territoris fronterers aportant continuïtat al mapa.

Per a establir el preu de venda al públic de la tercera edició del Mapa topogràfic d’Andorra 1:50.000 s’ha tingut en compte: el preu de la segona edició del mapa, el cost de la nova tercera edició i el preu de productes amb característiques similars. D’aquesta manera el preu ha quedat fixat en 5 euros.

D’aquesta tercera edició s’han imprès un total de 14.000 exemplars dels quals 10.000 exemplars estan protegits amb una bossa de plàstic reutilitzable, 3.900 exemplars sense bossa i 100 exemplars sense plegar.

TOTES LES NOTÍCIES